Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Merk

Bold

Fabrikantcode

100398

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Met het Bold Smart Lock SX-33 pakket haal je een slim deurslot in huis dat jouw voordeur naar een hoger niveau tilt. Dit pakket bevat niet alleen het slimme deurslot zelf, maar ook de Bold Connect, een bridge waarmee je het slot eenvoudig op afstand kunt bedienen via het internet. Met deze combinatie heb je volledige controle over wie er toegang heeft tot jouw huis, zelfs als je niet thuis bent. Het Bold Smart Lock SX-33 biedt talloze handige functies. Stel je voor dat je vrienden of familie op bezoek komen terwijl jij nog onderweg bent. Geen probleem! Met dit slimme deurslot kun je de deur eenvoudig voor hen openen, waar je ook bent. Wanneer je in de buurt van de voordeur bent, opent het slot automatisch handsfree of met slechts één druk op de knop. Geen gedoe meer met het zoeken naar je telefoon, want het slot herkent jouw aanwezigheid en opent de deur moeiteloos. Maar wat als je je telefoon niet bij je hebt? Ook daar heeft het Bold Smart Lock SX-33 een oplossing voor. Dankzij de handige draaiknop op het slot kun je jouw eigen pincode invoeren en de deur openen. Zo kun je altijd naar binnen, zelfs zonder telefoon. De installatie van dit slimme slot is bovendien een fluitje van een cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Met een batterijduur van ongeveer 2 jaar hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van de batterijen. Het Bold Smart Lock SX-33.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde Bold Connect bridge kun je het deurslot vanaf elke locatie bedienen. Het slot vervangt de cilinder van je huidige deur, waardoor het op bijna alle deuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je op de knop drukt.

Minpunten
  • Let altijd op de juiste afmetingen bij het vervangen van de cilinder, zodat het deurslot in jouw deur past. Je moet het slot altijd handmatig dichtdraaien

    .

    Dus vergrendel je de deur niet achteraf als je dit bent vergeten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals