Bold Smart Lock SX-33 Duo pack Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-33 Duo pack nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-33 Duo pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-33 Duo pack.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 Duo pack

Merk

Bold

Fabrikantcode

100039

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 Duo pack

De Bold Smart Lock SX-33 is een innovatief deurslot dat je toelaat om moeiteloos je voordeur te beveiligen. Dit slimme slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van je deur en is compatibel met alle cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Het unieke aan dit slot is dat het draadloos verbinding maakt met je smartphone via bluetooth. Hierdoor kun je op een handige en veilige manier de deur openen, ofwel met een simpele druk op de knop, ofwel volledig handsfree wanneer je in de buurt van de voordeur bent. Om de veiligheid te waarborgen, is het wel vereist dat je minstens 200 meter van de deur verwijderd bent voordat deze automatisch ontgrendeld wordt. Naast de smartphoneoptie biedt de Bold Smart Lock SX-33 ook een alternatieve toegangsmogelijkheid. Mocht je je telefoon niet bij de hand hebben, dan kun je eenvoudig de deur openen door je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Dit zorgt ervoor dat je te allen tijde toegang hebt tot je woning, zelfs zonder je smartphone. Bovendien is het installatieproces van dit slimme slot uiterst eenvoudig en kost het slechts enkele minuten van je tijd. Het slot werkt op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over frequente batterijvervangingen en kun.

Pluspunten
  • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, waardoor het op bijna alle deuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opengaat op het moment dat jij de knop indrukt. Zonder smartphone is het slot makkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is passend voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

    .

    Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot via internet vanaf elke locatie te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect-bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeten bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-33 Duo pack

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 Duo pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-33 Duo pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals