Bold Smart Lock SX-33 Messing Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-33 Messing nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-33 Messing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-33 Messing.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 Messing

Merk

Bold

Fabrikantcode

100457

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 Messing

De Bold Smart Lock SX-33 Messing is een revolutionair deurslot dat zorgt voor optimale beveiliging en gebruiksgemak. Dit slimme slot kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur. De Bold SX-33 is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter, waardoor het compatibel is met de meeste deursystemen. Dankzij de bluetooth-functie maakt dit slot draadloos verbinding met je smartphone. Zodra je in de buurt van je voordeur bent, kun je deze handsfree openen met een simpele druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest. Maar zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Met de draaiknop op het slot kun je eenvoudig je persoonlijke pincode invoeren om de deur te openen. Zo kun je altijd veilig naar binnen. Het installeren van dit slimme slot is een fluitje van een cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Het werkt op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig batterijen vervangen. Daarnaast is de Bold Smart Lock SX-33 Messing stijlvol vormgegeven met een bronzen afwerking, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke voordeur. Met dit slimme slot geniet.

Pluspunten
  • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, waardoor het op bijna alle deuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je de knop indrukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

    .

    Let daarom goed op of het deurslot in je voordeur past. Om het deurslot op afstand via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-33 Messing

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 Messing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-33 Messing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals