1. Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Bold Smart Lock SX-33 Zwart Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-33 Zwart nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-33 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-33 Zwart.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Merk

Bold

Fabrikantcode

100456

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33 Zwart

De Bold Smart Lock SX-33 Zwart is een revolutionair deurslot dat een nieuwe dimensie toevoegt aan de beveiliging van je huis. Met dit slimme slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels. Het slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur en past op vrijwel alle gangbare maten. Een van de belangrijkste kenmerken van de Bold SX-33 is de draadloze verbinding via bluetooth met je smartphone. Zodra je in de buurt van de voordeur bent, opent het slot automatisch met een druk op de knop of zelfs handsfree. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je minstens 200 meter verwijderd bent van de deur voordat je terugkeert. Maar maak je geen zorgen als je je smartphone niet bij je hebt. De Bold SX-33 biedt ook de mogelijkheid om een persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Hierdoor kun je altijd moeiteloos toegang krijgen tot je huis, zelfs zonder telefoon. Dankzij de eenvoudige installatie kun je binnen enkele minuten genieten van de voordelen van dit slimme slot. En met een batterijduur van ongeveer 2 jaar hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van de batterijen.

Pluspunten
  • - Het slot vervangt jouw huidige cilinder, zodat het past op bijna alle deuren. - Door geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, waardoor het opengaat wanneer jij op de knop drukt. - Zonder een smartphone kan het slot gemakkelijk geopend worden met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 30 tot 35 mm en een buitenzijde van 30 tot 45 mm

    .

    Let daarom goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot op afstand via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig dichtdraaien

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch wanneer je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-33 Zwart

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-33 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals