1. black friday
 2. Bold Smart Lock SX-35

Bold Smart Lock SX-35 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-35 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-35 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-35.

Specificaties Bold Smart Lock SX-35

Merk

Bold

Fabrikantcode

100357

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-35

De Bold Smart Lock SX-35 is een innovatief deurslot dat jouw voordeur naar een hoger niveau tilt. Met dit slimme slot hoef je nooit meer je sleutels tevoorschijn te halen. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone en een paar seconden van je tijd. Dit slimme deurslot past perfect in de cilinder van jouw voordeur, zolang de binnenmaat tussen de 30 en 35 millimeter is en de buitenmaat tussen de 50 en 65 millimeter. Het slot maakt gebruik van bluetooth-technologie om draadloos verbinding te maken met jouw smartphone. Zodra je in de buurt van de voordeur bent, kun je deze handsfree openen of met slechts één druk op de knop. Er is echter wel een kleine voorwaarde: je moet minstens 200 meter van de deur verwijderd zijn geweest voordat je deze kunt openen met je smartphone. Maar wat als je geen telefoon bij je hebt? Geen zorgen, het Bold Smart Lock SX-35 heeft ook aan jou gedacht. Met de handige draaiknop op het slot kun je eenvoudig jouw persoonlijke pincode invoeren om de deur te openen. Op deze manier kun je altijd naar binnen, zelfs zonder telefoon. Bovendien is de installatie van dit slimme slot een fluitje van een cent, je hebt het binnen enkele minuten geïnstalleerd. En maak je geen zorgen over de batterijduur, deze gaat ongeveer 2 jaar mee. Let op: dit specifieke deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenma.

Pluspunten
 • Het slot vervangt de cilinder van je deur, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je op de knop drukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot op afstand via internet te bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig dichtdraaien

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet achteraf wanneer je dit bent vergeten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-35

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-35 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-35 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.