1. black friday
 2. Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-35 is een revolutionair slim deurslot dat jouw voordeur naar een hoger niveau tilt. Met de toevoeging van de Bold Connect bridge wordt het mogelijk om dit slimme slot te verbinden met het internet, waardoor jij volledige controle hebt, waar je ook bent. Of je nu op je werk bent of aan het genieten bent van een welverdiende vakantie, met de Bold Smart Lock SX-35 open je jouw deur moeiteloos en veilig. Dit slimme slot is ontworpen om te passen op cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Het biedt verschillende manieren om de deur te openen, waaronder handsfree toegang en een eenvoudige druk op de knop. Maar zelfs als je jouw telefoon niet bij de hand hebt, is dat geen probleem. Met de handige draaiknop op het slot kun je eenvoudig jouw persoonlijke pincode invoeren en zo altijd toegang krijgen tot jouw woning. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Bovendien werkt het op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over constant batterijen vervangen. Met de Bold Smart Lock SX-35 geniet je van het gemak en de gemoedsrust van een veilig en slim deurslot, waar je ook bent.

Pluspunten
 • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal controle hebt over het slot. Het slot kan de cilinder van je huidige deur vervangen, waardoor het bijna op alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opent zodra je op de knop drukt.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 30 tot 35 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm

  .

  Let daarom goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Het slot moet altijd handmatig worden gesloten

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch nadat je dit bent vergeten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.