1. black friday
 2. Bold Smart Lock SX-43

Bold Smart Lock SX-43 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-43 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-43 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-43.

Specificaties Bold Smart Lock SX-43

Merk

Bold

Fabrikantcode

100343

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-43

De Bold Smart Lock SX-43 is een revolutionair deurslot dat je de mogelijkheid biedt om je voordeur op een slimme manier te beveiligen. Met dit innovatieve slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het risico van ongeautoriseerde toegang. Dankzij de geavanceerde technologieën kan dit slimme slot naadloos worden geïntegreerd in de cilinder van je voordeur. Het Bold SX-43 slot is speciaal ontworpen om te passen op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Met behulp van bluetooth maakt dit slot draadloos verbinding met je smartphone, waardoor je de deur handsfree kunt openen zodra je in de buurt bent. Maar dat is nog niet alles! Dit slimme slot biedt ook de mogelijkheid om met een simpele druk op de knop de deur te openen, waardoor je volledige controle hebt over de toegang tot je huis. Het installeren van dit slimme slot is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Bovendien werkt het op batterijen met een levensduur van ongeveer 2 jaar, waardoor je langdurig gebruik kunt maken van de geavanceerde functies van dit slot. Het is belangrijk op te merken dat dit specifieke deurslot alleen compatibel is met cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Indien je voordeur andere afmetingen heeft, raden we aan om een Bold.

Pluspunten
 • Het slot vervangt je huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat op het moment dat je de knop indrukt. Zonder smartphone is het slot eenvoudig te openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

  .

  Let daarom goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot vanaf elke locatie via internet te bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

  .

  Je vergrendelt de deur dus niet automatisch wanneer je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-43

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-43 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-43 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.