1. Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-43 is een revolutionair deurslot dat een extra laag beveiliging toevoegt aan je voordeur. Met dit slimme slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het vergeten ervan. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone en de Bold Connect bridge om het slot met het internet te verbinden. Dankzij de Bold Connect bridge kun je altijd en overal toegang krijgen tot je slimme slot. Of je nu aan het werk bent, op vakantie bent of gewoon in de supermarkt staat, met een simpele tik op je telefoon kun je de deur openen voor je vrienden of familieleden die voor de deur staan. Het is zelfs mogelijk om verschillende gebruikers toegang te geven, zodat je de controle behoudt over wie je huis binnenkomt. De Bold SX-43 is ontworpen om op de meeste standaard cilinders te passen, met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Het installatieproces is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten, dus je kunt direct genieten van de voordelen van dit slimme slot. Bovendien werkt het op batterijen, met een levensduur van ongeveer 2 jaar, waardoor je niet regelmatig de batterijen hoeft te vervangen. Met de Bold Smart Lock SX-43 hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels en kun je altijd met gemak je huis binnenkomen.

Pluspunten
  • Maak verbinding met internet om je Bold Smart Lock overal te bedienen. Het slot kan je huidige cilinder vervangen, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat zodra je de knop indrukt.

Minpunten
  • Dit deurslot is compatibel met cilinders met een binnendiameter van 40 tot 45 mm en een buitendiameter van 30 tot 45 mm

    .

    Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig sluiten

    .

    Je vergrendelt de deur niet automatisch achteraf als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals