1. Bold Smart Lock SX-45

Bold Smart Lock SX-45 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-45 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-45 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-45.

Specificaties Bold Smart Lock SX-45

Merk

Bold

Fabrikantcode

100360

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-45

Het Bold Smart Lock SX-45 is een innovatieve oplossing voor het beveiligen van je huis. Dit slimme deurslot kan eenvoudig in de cilinder van je voordeur worden geplaatst. Met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter, past de Bold SX-45 op de meeste standaard deuren. Met behulp van bluetooth maakt het slot draadloos verbinding met je smartphone. Hierdoor kun je de deur handsfree openen wanneer je in de buurt van de voordeur bent. Gewoon met een druk op de knop op je smartphone. Het enige wat je moet doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest voordat je deze opent. Maar wat als je je telefoon niet bij je hebt? Geen probleem! Het Bold Smart Lock SX-45 biedt je de mogelijkheid om een persoonlijke pincode in te voeren via de draaiknop op het slot. Hierdoor kun je altijd naar binnen, zelfs zonder je telefoon. De installatie van dit slimme slot is een fluitje van een cent en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Bovendien werkt het op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het Bold Smart Lock SX-45 alleen past op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Als jouw voordeur andere afmetingen heeft, raden we je aan om te kiezen voor een Bold Smart Lock met andere.

Pluspunten
 • 1

  .

  De cilinder van het slot wordt vervangen, zodat het op vrijwel alle voordeuren past. 2

  .

  Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het opent zodra je op de knop drukt. 3

  .

  Zonder een smartphone kun je het slot gemakkelijk openen met je eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Om het deurslot vanaf elke locatie via internet te bedienen, heb je een Bold Connect-brug nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-45

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-45 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-45 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals