1. Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-45 is een innovatief en geavanceerd deurslot dat gemakkelijk in de cilinder van je voordeur kan worden geplaatst. Met behulp van de Bold Connect bridge kun je dit slimme slot eenvoudig verbinden met het internet, waardoor je de mogelijkheid hebt om het slot overal te openen. Stel je voor dat je niet thuis bent en er staan vrienden of familieleden voor de deur te wachten, dan kun je met dit slimme slot hun toegang verlenen, zelfs als je op dat moment aan de andere kant van de wereld bent. Het Bold SX-45 slot kan worden geïnstalleerd op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Het slot biedt verschillende opties om de deur te openen, zoals handsfree of met een simpele druk op de knop. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, kun je nog steeds de deur openen door de draaiknop te gebruiken en je persoonlijke pincode in te voeren. Het is een handige en betrouwbare manier om altijd toegang te hebben tot je huis. De installatie van dit slimme slot is zeer eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Bovendien werkt het slot op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig batterijen vervangen. Met de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge ben je verzekerd van een veilige en gemakkelijke manier om je huis te betred.

Pluspunten
  • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je het slot overal kunt bedienen. Het slot vervangt de huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het opengaat zodra je op de knop drukt.

Minpunten
  • Let daarom op of het deurslot geschikt is voor cilinders met een binnenzijde van 40 tot 45 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm, zodat het in jouw voordeur past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-45 + Bold Connect bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals