Bold Smart Lock SX-53 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-53 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-53 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-53.

Specificaties Bold Smart Lock SX-53

Merk

Bold

Fabrikantcode

100344

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-53

De Bold Smart Lock SX-53 is een innovatief en geavanceerd deurslot dat jouw huisbeveiliging naar een hoger niveau tilt. Met dit slimme deurslot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het onthouden van ingewikkelde codes. Met de Bold SX-53 heb je de volledige controle over wie er toegang heeft tot jouw woning. Dit slimme deurslot is eenvoudig te installeren binnen enkele minuten en past perfect in de cilinder van je voordeur. Het is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Dankzij de bluetooth-verbinding maakt het deurslot draadloos verbinding met jouw smartphone. Zodra je in de buurt van de voordeur bent, kun je de deur handsfree openen of met een simpele druk op de knop. Eenmaal geïnstalleerd, hoef je alleen maar op minimaal 200 meter afstand van de deur te zijn om toegang te krijgen. Maar wat als je je telefoon niet bij je hebt? Geen probleem! Met de draaiknop op het slot kun je eenvoudig jouw persoonlijke pincode invoeren om de deur te openen. Zo ben je altijd verzekerd van toegang tot je woning, ongeacht of je je telefoon bij je hebt of niet. Bovendien werkt dit slimme slot op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van de batterijen.

Pluspunten
  • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opengaat op het moment dat jij op de knop drukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit deurslot is compatibel met cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

    .

    Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet altijd handmatig het slot bedienen

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-53

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-53 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-53 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals