1. black friday
 2. Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-53 is een revolutionair deurslot dat gemak en veiligheid biedt voor jouw huis. Met dit slimme slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het vergeten ervan. Dit innovatieve slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur en kan worden gekoppeld aan het internet met behulp van de Bold Connect bridge. Met de Bold Connect bridge kun je jouw slimme slot overal en altijd bedienen, of je nu thuis bent of onderweg. Stel je voor dat je nog niet thuis bent en er onverwacht vrienden of familieleden voor de deur staan. Met een simpele druk op de knop open je de deur voor hen, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Het is ook mogelijk om de deur handsfree te openen, waardoor je geen gedoe hebt met sleutels of codes. Het Bold SX-53 slot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter, waardoor het compatibel is met de meeste deuren. Daarnaast biedt het slot een extra beveiligingslaag met de mogelijkheid om een pincode in te voeren via de draaiknop, voor het geval je geen telefoon bij je hebt. Dit geeft je altijd de garantie dat je toegang hebt tot je huis. De installatie van dit slimme slot is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Daarnaast werkt het op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben.

Pluspunten
 • Verbind je Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal toegang hebt tot de deur. Het slot kan in bijna alle voordeuren geplaatst worden, omdat het de huidige cilinder vervangt. Dankzij geofencing kan het slimme deurslot jouw locatie precies bepalen, waardoor het opent zodra je op de knop drukt.

Minpunten
 • Dit deurslot past bij cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot geschikt is voor jouw voordeur. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

  .

  Het vergrendelt de deur niet automatisch als je dit vergeet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.