Bold Smart Lock SX-55 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-55 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-55 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-55.

Specificaties Bold Smart Lock SX-55

Merk

Bold

Fabrikantcode

100364

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-55

De Bold Smart Lock SX-55 is een innovatief en handig deurslot dat perfect past op de cilinder van jouw voordeur. Met zijn compatibiliteit met cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter, is dit slot geschikt voor de meeste deuren. Het maakt gebruik van bluetooth-technologie om draadloos verbinding te maken met jouw smartphone, zodat je de deur gemakkelijk kunt openen zonder sleutel. Met de Bold SX-55 hoef je alleen maar in de buurt van de voordeur te zijn met jouw telefoon om de deur handsfree te openen of met slechts een druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen, is minstens 200 meter van de deur verwijderd te zijn. Maar maak je geen zorgen als je je telefoon niet bij je hebt. Je kunt nog steeds de deur openen door je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Op deze manier kun je altijd gemakkelijk naar binnen, zelfs zonder je telefoon. Wat dit slimme slot nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het eenvoudig te installeren is. Binnen enkele minuten heb je het slot operationeel en klaar voor gebruik. Bovendien werkt het op batterijen, die een indrukwekkende levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig batterijen vervangen. Houd er echter rekening mee dat dit deurslot alleen past op cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55.

Pluspunten
  • Het slot vervangt uw huidige cilinder, zodat het op bijna alle voordeuren past. Met behulp van geofencing weet het slimme deurslot precies waar u bent, zodat het opent wanneer u op de knop drukt. Zonder smartphone kunt u het slot eenvoudig openen met uw eigen pincode.

Minpunten
  • Dit slot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 mm en een buitenmaat van 50 tot 65 mm

    .

    Let dus goed op of het slot in jouw voordeur past. Om het slot vanaf elke locatie via internet te kunnen bedienen, heb je een Bold Connect bridge nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-55

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-55 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-55 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals