1. black friday
  2. Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge.

Specificaties Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

Merk

Bold

Fabrikantcode

100196

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

De Bold Smart Lock SX-55 is een revolutionair deurslot dat je de mogelijkheid biedt om je voordeur op een slimme en veilige manier te openen. Met de toevoeging van de Bold Connect bridge wordt dit slimme slot verbonden met het internet, zodat je het slot vanaf elke locatie kunt bedienen. Of je nu onderweg bent of gewoon in huis, je kunt altijd je deur openen voor vrienden en familieleden die voor de deur staan. De Bold SX-55 is compatibel met cilinders met een binnenmaat tussen 50 en 55 millimeter en een buitenmaat tussen 50 en 65 millimeter. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je het slot kunt installeren op de meeste standaard deuren. Het openen van de deur kan op verschillende manieren, zoals handsfree of met een simpele druk op de knop. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, kun je nog steeds toegang krijgen tot je huis door de door jou ingestelde pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. Met de Bold Smart Lock SX-55 hoef je je nooit zorgen te maken over buitengesloten worden. De installatie van dit slimme slot is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Bovendien werkt het op batterijen, die een levensduur hebben van ongeveer 2 jaar. Dit betekent dat je lange tijd kunt genieten van de voordelen van dit slimme deurslot zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de batterijen. Kortom, met de Bold Smart Lock SX-55 en de Bold Connect.

Pluspunten
  • Verbind jouw Bold Smart Lock met het internet, zodat je overal de controle over de deur hebt. Het slot vervangt de bestaande cilinder, waardoor het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij je bevindt, zodat de deur opengaat wanneer je op de knop drukt.

Minpunten
  • Let dus goed op of het deurslot geschikt is voor cilinders met een binnenzijde van 50 tot 55 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm, voordat je het in jouw voordeur plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-55 + Bold Connect bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.