1. black friday
 2. Bold Smart Lock SX-65

Bold Smart Lock SX-65 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-65 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-65 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-65.

Specificaties Bold Smart Lock SX-65

Merk

Bold

Fabrikantcode

100368

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-65

De Bold Smart Lock SX-65 is een innovatief deurslot dat jouw voordeur naar een hoger niveau tilt. Dit slimme slot wordt eenvoudig geïnstalleerd in de cilinder van jouw deur en is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 60 tot 65 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Met behulp van bluetooth maakt de Bold SX-65 draadloos verbinding met jouw smartphone. Hierdoor kun je moeiteloos en handsfree jouw deur openen wanneer je in de buurt bent. Of je nu je handen vol hebt met boodschappen of gewoonweg geen zin hebt om je sleutels tevoorschijn te halen, dit slimme slot maakt jouw leven een stuk gemakkelijker. Maar wat als je jouw telefoon niet bij je hebt? Geen zorgen, met de draaiknop op het slot kun je jouw persoonlijke pincode invoeren en zo de deur openen. Zo ben je altijd verzekerd van een moeiteloze toegang tot jouw huis. Bovendien is de installatie van dit slimme slot een fluitje van een cent en duurt slechts enkele minuten. Met een batterijduur van ongeveer 2 jaar hoef je je ook geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van batterijen. Let op: dit deurslot past op cilinders met een binnenmaat van 60 tot 65 millimeter en een buitenmaat van 50 tot 65 millimeter. Indien jouw voordeur andere afmetingen heeft, raden wij aan om te kiezen voor een Bold Smart Lock met andere maten. Haal het beste uit jou.

Pluspunten
 • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, zodat het op bijna alle voordeuren past. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opengaat op het moment dat jij op de knop drukt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
 • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 60 tot 65 mm en een buitenzijde van 50 tot 65 mm

  .

  Let dus goed op of het deurslot in jouw voordeur past. Je moet het slot altijd handmatig bedienen

  .

  Als je dit vergeet, vergrendel je de deur niet achteraf.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-65

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-65 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-65 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.