1. black friday
  2. Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N Black Friday deal

5/5

Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N nodig? Check snel of je deze Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

Specificaties Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCH85N

Omschrijving van de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is een buitengewoon krachtige steelstofzuiger die jouw schoonmaakroutine naar een nieuw niveau tilt. Met zijn indrukwekkende zuigkracht maakt hij zelfs komaf met het meest hardnekkige vuil. Dankzij de revolutionaire ProAnimal-mondstukborstels draaien ze op ongelooflijk hoge snelheid om diepgeworteld vuil en dierenharen los te maken, zelfs uit hoogpolige tapijten. Deze steelstofzuiger biedt jou de keuze uit 3 verschillende standen, zodat je kunt aanpassen aan de mate van vervuiling. Of het nu gaat om lichte of reguliere vervuiling, deze instellingen maken het alledaagse gebruik een fluitje van een cent. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 45 minuten lang ononderbroken gebruikmaken van deze krachtige steelstofzuiger. En als de accu leeg is, hoef je je geen zorgen te maken, want na slechts 6 uur opladen is hij weer volledig klaar voor gebruik. Tijdens het opladen kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de handige parkeerstand, zodat hij altijd binnen handbereik is wanneer je hem nodig hebt. De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is jouw ideale metgezel bij het schoonmaken van jouw huis en maakt het tot een moeiteloze en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de bijgeleverde turboborstel. Met een accu spanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. Dankzij de parkeerstand kun je de steelstofzuiger netjes en gemakkelijk opbergen.

Minpunten
  • Het heeft geen ingebouwde kruimelzuiger of bijgeleverde accessoires. Deze draadloze stofzuiger heeft een relatief luid geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N

Om te bekijken of je de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.