1. black friday
  2. Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1

Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 Black Friday deal

5/5

Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 nodig? Check snel of je deze Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1.

Specificaties Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCH86PET1

Omschrijving van de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1

Met de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 wordt het verwijderen van dierenharen van je tapijt een fluitje van een cent. Dankzij de hoge snelheid waarmee de borstels van het ProAnimal mondstuk draaien, worden zelfs diepliggend vuil en dierenharen moeiteloos losgemaakt, zelfs uit hoogpolig tapijt. Om aan al je behoeften te voldoen, biedt deze stofzuiger maar liefst 3 verschillende standen. Of je nu te maken hebt met lichte vervuiling, reguliere vervuiling of als je het kussen van je viervoeter grondig wilt reinigen, er is altijd een geschikte stand beschikbaar. Daarnaast is de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 uitgerust met een turbostand die zorgt voor een extra boost aan zuigkracht. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige dierenharen en vuilresten moeiteloos verwijderen. En dankzij de krachtige accu kun je deze steelstofzuiger tot wel 60 minuten gebruiken, nadat deze volledig is opgeladen. Zo kun je zonder onderbrekingen je hele huis schoonmaken en hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu. Met de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 wordt het verwijderen van dierenharen een eenvoudig en efficiënt klusje!

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de turboborstel die wordt meegeleverd. Heel veelzijdig in gebruik dankzij de schouderband en motor unit die je losmaakt van de steel. Met de verlengstang en de flexibele kierenzuigmond kun je ook op moeilijk bereikbare plekken komen.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger maakt relatief veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1

Om te bekijken of je de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.