1. Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 Black Friday deal

5/5

Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 nodig? Check snel of je deze Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1.

Specificaties Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCH86SIL1

Omschrijving van de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je een krachtige en stille steelstofzuiger in huis. Deze geavanceerde stofzuiger biedt niet alleen een hoge zuigkracht, maar is ook ontworpen om langdurig te kunnen gebruiken zonder onderbrekingen. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is deze steelstofzuiger uiterst wendbaar en gemakkelijk mee te nemen door het hele huis. De Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 wordt geleverd met 3 verschillende standen, zodat je kunt kiezen op basis van de mate van vervuiling. Gebruik de lichte stand voor kleine oppervlakken en de normale stand voor de dagelijkse schoonmaakroutine. Voor extra krachtige reiniging schakel je eenvoudig over naar de turbostand. De borstels in de zuigmond draaien op hoge snelheid, waardoor zelfs diepliggend vuil moeiteloos wordt verwijderd. Hierdoor is deze steelstofzuiger ook perfect geschikt voor het reinigen van tapijten. Naast de indrukwekkende prestaties biedt de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 ook een aantal handige functies. Zo is de stofzuiger voorzien van een flexibel mondstuk, waardoor je ook moeilijk bereikbare plekken kunt reinigen. Het EasyClean System zorgt ervoor dat het stofreservoir eenvoudig te legen is, zonder dat je in contact komt met het opgezogen vuil. Bovendien heeft deze steelstofzuiger.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenhaar en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Met een gebruiksduur van 60 minuten kun je ononderbroken de klus afmaken. Met een accuspanning van 28 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in dezelfde prijsklasse.

Minpunten
  • Het heeft geen ingebouwde kruimelzuiger of bijgeleverde accessoires, dus het is alleen geschikt om de vloer te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1

Om te bekijken of je de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals