Bosch BGC21POW1 Black Friday deal

5/5

Bosch BGC21POW1 nodig? Check snel of je deze Bosch BGC21POW1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch BGC21POW1.

Specificaties Bosch BGC21POW1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGC21POW1

Omschrijving van de Bosch BGC21POW1

Bij de aankoop van de Bosch Serie 4 ProPower BGC21POW1 stofzuiger krijg je niet één, maar twee hoofdborstels! Met deze veelzijdige stofzuiger kun je praktisch alle soorten vloeren reinigen. De combiborstel is perfect voor niet-kwetsbare harde vloeren, terwijl de turboborstel speciaal is ontworpen om tapijt en dierenharen grondig schoon te maken. De ronddraaiende middenborstel van de turboborstel dringt diep door in de vezels van je tapijt en verwijdert moeiteloos alle haren. Daarnaast ontvang je ook nog een combinatie-accessoire, bestaande uit een kierenzuigmond en een meubelzuigmond. Met de kierenzuigmond kun je gemakkelijk tussen smalle kieren en spleten stofzuigen, terwijl de meubelzuigmond ideaal is voor het schoonmaken van banken en andere meubelstukken. Om de stofzuiger netjes op te bergen, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de speciale clip aan de achterkant van de stofzuiger kun je de slang en de stang eenvoudig om de stofzuiger wikkelen en deze opgeruimd bewaren. Met de Bosch Serie 4 ProPower BGC21POW1 haal je een krachtige en handige stofzuiger in huis!

Pluspunten
  • Je zuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de parket- en turboborstel. Je zuigt ook je meubels, plinten en kieren met het meegeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel, kieren- en meubelzuigmond. Dankzij de klem voor de slang kan je de stofzuiger makkelijk opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 4,7 kilo, waardoor hij vrij zwaar is en minder gemakkelijk de trap op en af getild kan worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch BGC21POW1

Om te bekijken of je de Bosch BGC21POW1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch BGC21POW1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals