1. black friday
  2. Bosch BGC21X300

Bosch BGC21X300 Black Friday deal

5/5

Bosch BGC21X300 nodig? Check snel of je deze Bosch BGC21X300 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch BGC21X300.

Specificaties Bosch BGC21X300

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGC21X300

Omschrijving van de Bosch BGC21X300

De Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 zorgt ervoor dat vuil gescheiden wordt van de luchtstroom, waardoor de stofzuiger zijn zuigkracht behoudt, zelfs wanneer de stofbak vol raakt. Dit zorgt ervoor dat je altijd een optimale prestatie hebt tijdens het stofzuigen. Het HEPA13-filter is in staat om maar liefst 99,95 procent van de stofdeeltjes op te vangen, waardoor de stofzuiger geen stof terug de lucht in blaast. Het filter kan eenvoudig onder de kraan worden gewassen, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Met de combiborstel van de Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 kun je moeiteloos zowel harde vloeren als laagpolig tapijt stofzuigen. Daarnaast kun je de zuigkracht eenvoudig aanpassen via een handige draaiknop, waardoor je altijd grondig kunt stofzuigen, ongeacht het oppervlak. Het vuil wordt opgevangen in de grote stofbak van maar liefst 2 liter, waardoor je minder vaak de stofzuiger hoeft te legen. Na gebruik kun je de stofzuiger netjes opbergen en de stofzuigerslang bevestigen met behulp van de speciale clip. Met het combinatie accessoire kun je ook gemakkelijk vuil uit kieren halen en je meubels afstoffen, zodat je een complete schoonmaakbeurt kunt uitvoeren.

Pluspunten
  • Doordat de stofzuiger vuil scheidt van de luchtstroom, vermindert hij niet in zuigkracht wanneer de stofbak vol raakt. Het HEPA13-filter vangt 99,95 procent van de stofdeeltjes op, wat resulteert in schone uitgeblazen lucht. Met de combiborstel kun je zowel vuil als stof verwijderen van harde vloeren en laagpolig tapijt.

Minpunten
  • De stofzuiger wordt niet geleverd met een parket- en turboborstel, waardoor het niet geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch BGC21X300

Om te bekijken of je de Bosch BGC21X300 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch BGC21X300 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.