Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 Black Friday deal

5/5

Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 nodig? Check snel of je deze Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1.

Specificaties Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGC05AAA1

Omschrijving van de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1

Met de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1, met een gewicht van 4,4 kilo, maak je moeiteloos de bovenverdieping schoon. Het lichte gewicht maakt het op en neer gaan van de trap geen enkel probleem. Deze stofzuiger wordt geleverd met een handige combiborstel, die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Je kunt eenvoudig omschakelen tussen de borstelstanden, zodat je niet telkens van opzetstuk hoeft te wisselen. Daarnaast zijn er ook accessoires inbegrepen, waarmee je gemakkelijk traptreden en plinten kunt schoonmaken. Als je op zoek bent naar een lichte, zakloze stofzuiger die uitstekende prestaties levert op harde vloeren, dan is de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 de juiste keuze voor jou. Met zijn compacte formaat en krachtige zuigkracht is deze stofzuiger ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is niet alleen licht in gewicht, maar ook zeer efficiënt. De combinatie van de combiborstel en de accessoires zorgt ervoor dat je elke hoek van je huis grondig kunt reinigen. Geen enkel stofje zal ontsnappen aan de krachtige zuigkracht van de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1. Daarnaast is deze stofzuiger ook geschikt voor mensen met allergieën. Het innovatieve filtersysteem zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen, waard.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kan je de stofzuiger gemakkelijk opbergen in de kast. Met de combiborstel kan je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, dus je bespaart kosten op de lange termijn.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer luid geluid van 78 decibel. Deze stofzuiger heeft slechts één zuigkrachtinstelling.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1

Om te bekijken of je de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals