Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL Black Friday deal

5/5

Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL nodig? Check snel of je deze Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL.

Specificaties Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL7EXCL

Omschrijving van de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Met de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL stofzuig je moeiteloos je harde of houten vloeren zonder dat je steeds van stopcontact hoeft te wisselen. Het extra lange snoer van ruim 9 meter maakt dit mogelijk, wat langer is dan de meeste andere stofzuigers. Dit is bijzonder handig, omdat je hiermee de hal en woonkamer in één keer kunt stofzuigen. Naast het lange snoer ontvang je zowel een combiborstel als een parketborstel bij deze stofzuiger. De parketborstel is vooral geschikt als je thuis laminaat of een parketvloer hebt. Deze borstel is ontworpen om krassen te voorkomen, waardoor je met een gerust hart kunt stofzuigen zonder je vloer te beschadigen. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een HEPA 13-filter, dat ervoor zorgt dat stofdeeltjes in de stofzuigerzak blijven. Dit maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie, omdat het filter ervoor zorgt dat de lucht die uit de stofzuiger komt schoon blijft. Deze Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stofzuiger die krachtig, gebruiksvriendelijk en allergievriendelijk is.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt jouw harde vloer tegen krassen. Uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 13-filter. Met een snoer van 9,3 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger weegt 7,7 kilo en is daarmee relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Om te bekijken of je de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals