1. black friday
  2. Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks)

Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) Black Friday deal

5/5

Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) nodig? Check snel of je deze Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks).

Specificaties Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks)

Merk

Veripart

Fabrikantcode

CBL299

Omschrijving van de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks)

Met de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) haal je een krachtige en handige stofzuiger in huis, samen met een lifetime pack aan stofzuigerzakken. Met deze complete set hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kopen van nieuwe zakken. De Bosch Free'e Allergy Plus BSGL5409 is ideaal voor huizen met weinig stopcontacten of voor mensen die het vervelend vinden om steeds van stopcontact te moeten wisselen. Dankzij het 15 meter lange snoer kun je met gemak de hele kamer stofzuigen en zelfs tot aan de deurmat komen. Deze stofzuiger is geschikt voor verschillende vloertypes. De parketborstel is speciaal ontworpen voor kwetsbare houten vloeren, terwijl de combiborstel gebruikt kan worden op tapijt-, laminaat- en tegelvloeren. Met een simpele aanpassing van de stand op de combiborstel kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende vloeroppervlakken. Daarnaast ontvang je bij deze set ook nog eens 28 Veripart stofzuigerzakken, speciaal ontworpen voor Bosch en Siemens stofzuigers. Deze zakken hebben een grote capaciteit en zorgen ervoor dat stof en vuil efficiënt worden opgevangen. Met dit lifetime pack kun je dus lange tijd vooruit. Kortom, met de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken heb je alles wat je nodig hebt om je huis moeiteloos schoon te houden.

Pluspunten
  • Bij de aankoop van de stofzuiger krijg je een voorraad stofzuigerzakken voor 7 jaar

    .

    Dit komt overeen met de levensduur van de stofzuiger. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. Met het lange snoer van 15 meter hoef je niet vaak van stopcontact te verwisselen.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder gemakkelijk. Deze stofzuiger produceert een relatief hoog geluidsniveau van 74 decibel. Deze stofzuiger is relatief zwaar, met een gewicht van 6,8 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks)

Om te bekijken of je de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Free'e BSGL5409 + Veripart stofzuigerzakken voor Bosch en Siemens (28 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.