1. black friday
  2. Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart Black Friday deal

5/5

Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart nodig? Check snel of je deze Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart.

Specificaties Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCHF220B

Omschrijving van de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart is een uitstekende steelstofzuiger die speciaal ontworpen is voor het grondig schoonmaken van harde vloeren en laagpolig tapijt. Met zijn draaiende borstel trilt deze stofzuiger zelfs het meest diepliggende vuil los, waardoor jouw vloeren er weer als nieuw uitzien. Het vuil verdwijnt vervolgens moeiteloos in de stofbak met een inhoud van 0,4 liter, zodat je deze niet vaak hoeft te legen. Deze stofzuiger is ook voorzien van een handige afneembare kruimelzuiger, waardoor je gemakkelijk kleine schoonmaakklusjes kunt uitvoeren. Hiermee kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken schoonmaken, waar je met de brede zuigmond niet goed bij kunt. Denk bijvoorbeeld aan de ruimtes tussen de kussens van de bank of de plinten. Met de smalle zuigmond kun je deze plekken eenvoudig en efficiënt stofvrij maken. Dankzij de krachtige 20 volt li-ion accu kun je maar liefst 44 minuten onafgebroken schoonmaken. Dit betekent dat je niet alleen de benedenverdieping kunt schoonmaken, maar ook direct aan de slag kunt gaan met de bovenverdieping. Met de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een stralend schone omgeving.

Pluspunten
  • De stofzuiger biedt veelzijdigheid in gebruik dankzij de kruimeldief, die gemakkelijk van de steel af te nemen is. Geschikt voor het opzuigen van dierenharen met behulp van de draaiende borstels. Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan anderen in dezelfde prijsklasse.

Minpunten
  • De stofzuiger wordt minder geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren omdat je geen parketborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart

Om te bekijken of je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.