1. Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs Black Friday deal

5/5

Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs nodig? Check snel of je deze Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs.

Specificaties Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCHF2MX16

Omschrijving van de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

De Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs is een innovatieve steelstofzuiger die een krachtige reiniging biedt op verschillende oppervlakken, zoals harde vloeren en laagpolig tapijt. Dankzij de draaiende borstel worden diepliggend vuil en stof moeiteloos losgetrild, waarna het gemakkelijk wordt opgevangen in de ruime stofbak met een inhoud van 0,4 liter. Hierdoor hoef je minder vaak de stofbak te legen en kun je ongestoord doorgaan met het schoonmaken van je huis. Deze veelzijdige steelstofzuiger is ook voorzien van een handige afneembare kruimelzuiger. Hierdoor kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken eenvoudig schoonmaken, waar de brede zuigmond niet bij kan komen. Met de smalle zuigmond kun je bijvoorbeeld de ruimtes tussen de kussens van de bank en de plinten grondig en efficiënt stofvrij maken. Bovendien zorgt de krachtige 16 volt li-ion accu voor een lange gebruiksduur van maar liefst 40 minuten. Dit betekent dat je niet alleen de benedenverdieping kunt schoonmaken, maar ook direct de bovenverdieping kunt meepakken zonder onderbrekingen. Met de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs wordt schoonmaken een eenvoudige en plezierige klus. Met zijn krachtige prestaties, handige functies en lange gebruiksduur is deze steelstofzuiger de perfecte.

Pluspunten
  • De stofzuiger heeft een veelzijdig gebruik dankzij de makkelijk los te koppelen kruimeldief. Geschikt voor dierenharen dankzij de roterende borstels. Na slechts 5 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar om te gebruiken.

Minpunten
  • De stofzuiger is minder geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, omdat je geen parketborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

Om te bekijken of je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals