1. black friday
  2. Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL Black Friday deal

5/5

Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL nodig? Check snel of je deze Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL.

Specificaties Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGS7RCL

Omschrijving van de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

De Bosch Serie 8 Relaxx'x Ultimate BGS7RCL is een geweldige toevoeging aan jouw huishouden. Deze stofzuiger combineert gebruiksgemak met een uitzonderlijk stille werking. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 68 decibel hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het stofzuigen. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is het HEPA-13 filter. Met een simpele draai aan de knop reinig je dit filter zonder water te gebruiken. Het filter laat stof en vuil los, waardoor je het gemakkelijk kunt verwijderen. Bovendien zorgen slimme sensoren ervoor dat je altijd weet wanneer het filter gereinigd moet worden, zodat je stofzuiger altijd optimaal presteert. De Bosch Serie 8 Relaxx'x Ultimate BGS7RCL wordt geleverd met handige accessoires die het schoonmaken nog eenvoudiger maken. De extra stille combiborstel is perfect voor harde vloeren en laagpolig tapijt, terwijl de parketborstel speciaal is ontworpen voor kwetsbare houten vloeren. Daarnaast bevat deze stofzuiger een handig 3-in-1 accessoire waarmee je kieren en meubels grondig kunt reinigen. En met een grote stofbak van 3 liter hoef je niet constant te stoppen om deze te legen. Het legen van de stofbak is bovendien erg eenvoudig, je kunt het vuil direct in de prullenbak legen. Ontdek zelf het gemak en de stilte.

Pluspunten
  • Omdat de stofzuiger is gemaakt van geluiddempende onderdelen, maakt hij niet veel lawaai. De stofzuiger geeft een melding wanneer je het HEPA 13-filter moet reinigen, wat je doet door aan de knop te draaien. Naast harde vloeren en laagpolig tapijt, kun je met de parketborstel ook kwetsbare houten vloeren stofzuigen.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, dus het verwijderen van dierenharen en vuil uit tapijt wordt minder makkelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL

Om te bekijken of je de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Relaxx'x Ultimate BGS7RCL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.