1. Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1.

Specificaties Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGBS4PET1

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

De Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 is een perfecte keuze voor gezinnen met huisdieren. Met de meegeleverde turboborstel kun je gemakkelijk dierenharen verwijderen dankzij de krachtige ronddraaiende borstelharen. Daarnaast ontvang je ook een handige kierenzuigmond waarmee je na een gezellige filmavond de chipskruimels moeiteloos van de bank kunt verwijderen. Het wisselen van de opzetstukken is eenvoudig en snel gedaan. De combiborstel is geschikt voor alle soorten vloeren, dus je kunt moeiteloos van de ene ruimte naar de andere gaan. Met een snoer van 8 meter heb je een actieradius van 10 meter, waardoor je tijdens het stofzuigen niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je efficiënt kunt schoonmaken. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk bedienen met je voet, waardoor je hem eenvoudig aan en uit kunt zetten. Bovendien heeft de stofzuiger een handige parkeerfunctie, zodat je hem netjes kunt opbergen als je klaar bent. Met de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 heb je een krachtige en handige stofzuiger die speciaal is ontworpen voor huishoudens met huisdieren. De verschillende opzetstukken maken het schoonmaken van verschillende oppervlakken een fluitje van een cent. Dus zeg maar dag tegen dierenh.

Pluspunten
  • De combiborstel is geschikt voor alle soorten vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen zelfs makkelijker uit tapijt. Met het lange snoer heb je een bereik van 10 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te veranderen. Met de kierenzuigmond kun je ook bij moeilijk bereikbare plekken komen.

Minpunten
  • Wordt geleverd zonder parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Er is geen optie om de accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1

Om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 4 ProAnimal BGBS4PET1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals