Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2.

Specificaties Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGLS4HYG2

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

De Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 is een geweldige stofzuiger die speciaal is ontworpen voor mensen met allergieën. Dankzij het HEPA 15 filter worden maar liefst 99,995% van alle stofdeeltjes uit de lucht gefilterd, waardoor je verzekerd bent van een hygiënisch en gezond huis. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is het gemak waarmee je hem kunt bedienen. Met slechts een druk op het handvat kun je de zuigkracht aanpassen of de stofzuiger inschakelen, zonder dat je daarvoor hoeft te bukken. Bij de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 ontvang je niet alleen een combiborstel, waarmee je zowel harde als zachte vloeren moeiteloos kunt stofzuigen, maar ook een speciale parketborstel. Deze borstel is perfect voor het reinigen van kwetsbare vloeren zoals laminaat en is gemaakt van zacht materiaal om krassen te voorkomen. Daarnaast hoef je je tijdens het stofzuigen geen zorgen te maken over het steeds weer moeten wisselen van stopcontact, dankzij het lange snoer van maar liefst 8 meter. En wanneer je klaar bent, kun je de stofzuiger netjes opbergen dankzij de handige parkeerfunctie. Met de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 wordt stofzuigen niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook een stuk gezonder. Of je nu last hebt van allergieën of gewoon een hygiënisch.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 15 filter is de stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De parketborstel die wordt meegeleverd, beschermt je harde vloer tegen krassen. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij de reikwijdte van 10 meter.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. Er is geen optie om de accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2

Om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 4 ProHygienic BGLS4HYG2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals