1. black friday
  2. Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2.

Specificaties Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGLS4POW2

Omschrijving van de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

De Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 is een innovatieve stofzuiger die jouw huis moeiteloos schoonmaakt. Met zijn krachtige motor zuigt hij moeiteloos al het vuil op van elke vloertype. Of je nu tapijt, houten vloeren of tegels hebt, deze stofzuiger is geschikt voor alles. Dankzij de meegeleverde turboborstel, die voorzien is van ronddraaiende borstelharen, verwijdert hij zelfs het meest hardnekkige vuil uit je tapijt. De borstelharen draaien op hoge snelheid, waardoor ze diep in de vezels doordringen en elk vuiltje meepakken. Maar dat is nog niet alles! Bij deze stofzuiger ontvang je ook een parketborstel. Deze borstel is speciaal ontworpen om harde vloeren te reinigen zonder ze te beschadigen. De borstel is afgewerkt met zacht materiaal, zodat je met een gerust hart je houten vloer kunt stofzuigen. Bovendien hoef je tijdens het schoonmaken niet steeds van stopcontact te wisselen, dankzij het lange snoer van 8 meter. En als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger eenvoudig opbergen dankzij de handige parkeerfunctie. Met de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je stofzuigt houten en kwetsbare vloeren zonder krassen met de parketborstel. Je stofzuigt hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de turboborstel dankzij de ronddraaiende borstelharen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 75 decibel. De stofzuiger heeft geen plek om kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2

Om te bekijken of je de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 4 ProPower BGLS4POW2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.