Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2.

Specificaties Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGS41POW2

Omschrijving van de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

De Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 is een handige en gebruiksvriendelijke stofzuiger. Met het handige handvat kun je eenvoudig de zuigkracht aanpassen en de stofzuiger uitzetten. Bovendien kun je de pistoolgreep gemakkelijk loskoppelen van de steel, zodat je ook kruimels van de ontbijttafel kunt zuigen. Daarnaast wordt de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 geleverd met een handige meubelzuigmond, ideaal voor het reinigen van de bank of traptreden. Met de 2 hoofdborstels is deze zakloze stofzuiger geschikt voor alle vloertypes, behalve kwetsbaar laminaat. De turboborstel reinigt zelfs tot diep in de vezels van je tapijt, dankzij de ronddraaiende middenborstel. Voor de overige vloertypes ontvang je een handige omschakelbare combiborstel. Kortom, de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 is een veelzijdige stofzuiger die zorgt voor een grondige reiniging van alle oppervlakken in je huis. Met zijn handige functies en accessoires is deze stofzuiger een absolute must-have voor elke huishouden.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel tapijt, dierenharen als niet-kwetsbare harde vloeren op met de combi- en turboborstel die bij de stofzuiger worden geleverd. Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen via het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. De stofzuiger heeft een grotere opvangcapaciteit van 2 liter, wat ruimer is dan de meeste zakloze stofzuigers.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidruchtigste stofzuigers met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2

Om te bekijken of je de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals