Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2.

Specificaties Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL6SIL2

Omschrijving van de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

De Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 is een krachtige stofzuiger die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de combiborstel kun je eenvoudig switchen tussen verschillende vloertypen, zodat je altijd een optimaal schoonmaakresultaat behaalt. De stofzuiger is voorzien van een handig handvat met een aan-uitknop, die je gemakkelijk kunt bedienen. Bovendien kun je de zuigkracht naar wens aanpassen met de plus- en min-knoppen. Als je extra kracht nodig hebt, kun je eenvoudig overschakelen naar de turbostand. Zo kun je zelfs de meest hardnekkige vuildeeltjes verwijderen. Daarnaast ontvang je een handige uitschuifbare kierenzuigmond bij deze stofzuiger. Hiermee kun je moeilijk bereikbare plekjes en je meubilair grondig reinigen. Dankzij de lange borstelhaartjes op het opzetstuk hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je meubels. Met de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 haal je een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger in huis. Met zijn uitstekende zuigkracht en handige functies maakt hij het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Bovendien zorgt het stille geluidsniveau ervoor dat je ongestoord kunt stofzuigen, zonder anderen te storen. Kortom, deze stofzuiger is de ideale keuze voor een grondige en ger.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger kan als relatief stil worden beschouwd, met een geluidsniveau van 66 decibel. De parketborstel die is bijgevoegd beschermt je harde vloer tegen krassen. Je kunt deze stofzuiger eenvoudig bedienen via het handvat, waardoor bukken niet nodig is.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

Om te bekijken of je de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals