1. black friday
  2. Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL8X329

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 wordt stofzuigen een eitje. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen om jouw houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt moeiteloos schoon te maken. Dankzij de meegeleverde parketborstel hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je kostbare houten vloer. De zachte haren van de borstel zorgen ervoor dat je vloer grondig wordt gereinigd zonder enige schade. Maar dat is nog niet alles! Met de combiborstel kun je niet alleen harde vloeren, maar ook laagpolig tapijt moeiteloos stofzuigen. Zo weet je zeker dat elke hoek van je huis weer spik en span is na een schoonmaakbeurt. En als je wat extra zuigkracht nodig hebt, is dat geen probleem. Met slechts één draai aan de knop kun je de zuigkracht eenvoudig regelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens het stofzuigen eenvoudig de accessoires aanklikken. Gebruik de kierenzuiger om al het stof en vuil uit je plinten en kieren te verwijderen. En wanneer je klaar bent, kun je de stofzuiger netjes opbergen in de parkeerstand. Met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 wordt stofzuigen een moeiteloze en efficiënte ervaring.

Pluspunten
  • De stofzuiger is uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 13-filter. Voor het legen van lastig te bereiken plekken zoals kieren en spleten gebruik je de kierenzuigmond. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij het grote bereik van 15 meter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger veroorzaakt veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. Je krijgt geen turboborstel erbij, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het reinigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329

Om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.