1. black friday
  2. Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGB8PET1

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

De Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 is dé perfecte stofzuiger voor huishoudens met harige huisdieren. Met de meegeleverde turboborstel met ronddraaiende borstels wordt het verwijderen van dierenharen van de bank een fluitje van een cent. Maar ook de favoriete stoel van je kat is geen probleem dankzij de handige mini-turboborstel, speciaal ontworpen voor meubels. Bij deze stofzuiger ontvang je niet alleen de turboborstel, maar ook een parketborstel, combiborstel en kierenzuigmond. Met de kierenzuigmond kom je zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huis na de schoonmaakbeurt weer helemaal spik en span is. Met één draai aan de knop kun je eenvoudig de zuigkracht regelen, zodat je altijd het juiste vermogen hebt voor jouw schoonmaakklus. En wanneer je klaar bent, kun je alle accessoires gemakkelijk opbergen in het opbergvak in de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Met de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je volop genieten van een schoon en fris huis, zonder je druk te hoeven maken over die vervelende dierenharen.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grove tapijten dankzij de inbegrepen turboborstel én mini-turboborstel. Met het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • This vacuum cleaner is very loud with a noise level of 74 decibels.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1

Om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.