Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGB8SIL1

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 is een stofzuiger die zich onderscheidt van andere modellen in deze serie door zijn stille geluidsniveau van slechts 66 dB. Hierdoor kun je in alle rust je huis schoonmaken. Naast de combiborstel, die geschikt is voor harde vloeren en laagpolig tapijt, ontvang je ook een parketborstel. Deze borstel is voorzien van zachte haren waardoor je geen krassen op je houten vloer zult maken. Een handige eigenschap van deze stofzuiger is dat je de zuigkracht eenvoudig kunt regelen met één draai aan de knop. Zo kun je altijd de juiste instelling vinden, of je nu een licht stofje wilt opzuigen of een zwaardere klus hebt. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een handig opbergvak waarin je al je accessoires kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand en raak je niets kwijt. Als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger netjes opbergen door hem in de parkeerstand te zetten. Op deze manier neemt de stofzuiger weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk opbergen. Met de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 wordt stofzuigen een eenvoudige en stille klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Pluspunten
  • Vanwege het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. Met een bereik van 15 meter, hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 66 decibel.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel erbij, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1

Om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals