1. black friday
  2. Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 Black Friday deal

5/5

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 nodig? Check snel of je deze Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5.

Specificaties Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BGL8SIL5

Omschrijving van de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 is de ideale stofzuiger voor een rustige schoonmaakervaring. Met een geluidsniveau van slechts 66 dB behoort deze stofzuiger tot de stilste in zijn klasse. Maar dat is niet het enige wat deze stofzuiger zo bijzonder maakt. Bij aankoop van de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 ontvang je een parketborstel, combiborstel en kierenzuigmond, waardoor je elke taak moeiteloos kunt voltooien. De kierenzuigmond is perfect om moeilijk bereikbare plekken, zoals plinten, grondig schoon te maken. Met de handige draaiknop regel je eenvoudig de zuigkracht, zodat je altijd het juiste vermogen hebt voor elke klus. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk opbergen in de handige accessoirehouder aan de stang, waardoor je ze altijd binnen handbereik hebt. Om het helemaal af te maken, kun je de stofzuiger netjes opbergen door hem in de parkeerstand te zetten. Met de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 weet je zeker dat je huis na elke schoonmaakbeurt weer stralend schoon is, zonder dat je last hebt van een luidruchtige stofzuiger. Met zijn stille werking en handige functies is deze stofzuiger de perfecte partner voor een moeiteloze en geruisloze schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • De stofzuigerslang is gemaakt van textiel en gaat langer mee dan een plastic slang. Het HEPA 13-filter maakt deze stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. Door het lange snoer van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor deze minder geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5

Om te bekijken of je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.