1. Bosch Unlimited 7 BBS712A

Bosch Unlimited 7 BBS712A Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited 7 BBS712A nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited 7 BBS712A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited 7 BBS712A.

Specificaties Bosch Unlimited 7 BBS712A

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BBS712A

Omschrijving van de Bosch Unlimited 7 BBS712A

De Bosch Unlimited 7 BBS712A is een krachtige stofzuiger die jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau tilt. Met een extra accu wordt de accuduur verdubbeld van 40 naar maar liefst 80 minuten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het opladen tijdens het stofzuigen en kun je moeiteloos elke hoek van je huis bereiken. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de flexibele stang. Deze buigt gemakkelijk om, waardoor je zonder enige moeite onder je bankstel of andere laaghangende meubels kunt stofzuigen. Bovendien is de vloerzuigmond uitgerust met led-verlichting, zodat je zelfs in de donkerste hoekjes geen vuiltje over het hoofd ziet. Een ander voordeel van de Bosch Unlimited 7 BBS712A is het Bosch accuplatform. Hierdoor kun je niet alleen deze stofzuiger gebruiken, maar ook andere Bosch-apparaten zoals boormachines. Dit maakt het een veelzijdige en handige keuze voor iedereen die graag gebruikmaakt van Bosch-producten. De stofzuiger wordt geleverd met meerdere accessoires, waaronder een zachte afstofborstel voor kwetsbare oppervlakken en een toetsenbord zuigmond. Hiermee kun je eenvoudig kruimels en stof verwijderen uit je toetsenbord en andere delicate oppervlakken. Kortom, de Bosch Unlimited 7 BBS712A is een alles-in-één stofzuiger die jouw schoonmaak.

Pluspunten
  • Je krijgt een extra batterij, zodat je niet 40 maar 80 minuten kunt stofzuigen. Stofzuig ook hoogpolig tapijt en verwijder probleemloos dierenharen met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Dankzij de meegeleverde accessoires gebruik je de stofzuiger voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 85 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited 7 BBS712A

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited 7 BBS712A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited 7 BBS712A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals