1. black friday
  2. Bosch Unlimited 7 BCS711A

Bosch Unlimited 7 BCS711A Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited 7 BCS711A nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited 7 BCS711A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited 7 BCS711A.

Specificaties Bosch Unlimited 7 BCS711A

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCS711A

Omschrijving van de Bosch Unlimited 7 BCS711A

De Bosch Unlimited 7 BCS711A is de perfecte stofzuiger voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit en gemak. Dankzij de flexibele stang kun je deze stofzuiger eenvoudig buigen, waardoor je moeiteloos onder je bankstel kunt stofzuigen. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger is ook voorzien van led verlichting op de vloerzuigmond, zodat je zelfs op donkere plekken geen vuiltje over het hoofd ziet. Met een accuduur van maar liefst 40 minuten en een verwisselbare accu, kun je met de Bosch Unlimited 7 BCS711A moeiteloos je hele huis stofzuigen zonder onderbrekingen. En het beste van alles is dat je met het Bosch accuplatform deze accu ook kunt gebruiken voor andere Bosch apparaten, zoals boormachines. Zo hoef je nooit meer met verschillende accu's te jongleren. Bij de Bosch Unlimited 7 BCS711A worden ook meerdere handige accessoires meegeleverd. Zo heb je een zachte afstofborstel voor kwetsbare oppervlakken, zodat je ook je meubels en delicate decoraties kunt reinigen zonder ze te beschadigen. Daarnaast is er ook een speciale toetsenbord zuigmond inbegrepen, waarmee je eenvoudig kruimels en stof uit je toetsenbord en andere kwetsbare oppervlakken kunt verwijderen. Met de Bosch Unlimited 7 BCS711A wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de gemotoriseerde combizuigmond. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimeldief, die je gemakkelijk loskoppelt van de steel. Met de matraszuigmond maak je ook je matras stofvrij. Je reinigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met behulp van de aangedreven combizuigmond. De stofzuiger is flexibel in gebruik vanwege de afneembare kruimeldief. Met de matraszuigmond maak je tevens je matras vrij van stof.

Minpunten
  • Deze stofzuiger wordt beschouwd als een van de luidste stofzuigers, met een geluidsniveau van 82 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited 7 BCS711A

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited 7 BCS711A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited 7 BCS711A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.