1. Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

Specificaties Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCS82BL24

Omschrijving van de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Met de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 heb je de vrijheid om tot wel 130 minuten lang te stofzuigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra accu en snellader die bij de stofzuiger worden geleverd. Binnen slechts 55 minuten laad je de accu op met de snellader, waarna je maar liefst 55 tot 65 minuten lang stof en vuil kunt opzuigen in de laagste stand. Met deze lange gebruiksduur kun je moeiteloos je hele huis in één keer stofzuigen, zonder onderbrekingen. De Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 maakt het ook mogelijk om zelfs de moeilijkste plekken te bereiken met gemak, dankzij de flexibele kierenzuigmond. Daarnaast kun je met het 2-in-1 accessoire je meubels stofvrij maken. Zelfs wanneer de avond valt en het vuil minder goed te zien is, hoef je je geen zorgen te maken. De zuigmond is namelijk voorzien van led verlichting, waardoor je precies kunt zien waar kruimels liggen en geen enkel vuiltje mist. Na gebruik kun je de steelstofzuiger netjes opbergen in de wandhouder, waardoor hij altijd binnen handbereik is en geen extra ruimte in beslag neemt.

Pluspunten
  • Dankzij de extra batterij heeft een stofzuiger een lange gebruiksduur van 130 minuten. Op het scherm kun je relevante informatie aflezen, zoals de batterijduur. De led-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder je bed.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger produceert een geluid van 76 decibel, wat erg luid is. Je krijgt geen kleine turboborstel om dierenharen van je meubels te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals