1. black friday
  2. Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14

Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

Specificaties Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BCS82MAT14

Omschrijving van de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14

Met de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 stofzuig je gemakkelijk je hele huis in één keer, dankzij de eco modus waarin je tot wel 65 minuten kunt stofzuigen. Geen gedoe meer met het wisselen van stopcontacten of het verplaatsen van de stofzuiger van de ene naar de andere verdieping. Deze handige stofzuiger maakt het schoonmaken van moeilijk bereikbare hoekjes en meubels een fluitje van een cent, dankzij de flexibele kierenzuigmond en het handige 2-in-1 accessoire. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger is ook uitgerust met een speciale zuigmond voor kleine lades en zelfs je toetsenbord. En dankzij de ingebouwde led verlichting in de zuigmond, zie je precies waar je wel en niet moet stofzuigen. Zo voorkom je dat je per ongeluk belangrijke spullen zoals je sleutels opzuigt. En als je te maken hebt met hardnekkig vuil, schakel je eenvoudig naar de turbostand voor maximale zuigkracht. Na het stofzuigen is het opladen van de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 een fluitje van een cent. Je plaatst de steelstofzuiger eenvoudig in de handige wandhouder, waar hij automatisch wordt opgeladen. Zo is de stofzuiger altijd klaar voor gebruik, wanneer jij dat ook bent. Geniet van een schoon en fris huis zonder gedoe, met de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

Pluspunten
  • Je kunt relevante informatie aflezen op het display, zoals wanneer je de stofzuigeraccu moet opladen. Met de flexibele kierenzuigmond kun je zelfs lastig bereikbare plekken bereiken. De led-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een zeer luid geluid van 78 decibel. De turbostand verbruikt veel energie van de accu; wanneer je deze stand inschakelt, gaat de accu slechts 10 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.