Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET.

Specificaties Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BBS8214PET

Omschrijving van de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET

Met de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET verwijder je moeiteloos dierenharen van zowel meubels als vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met een speciale ProAnimal borstelrol, die met zijn ronddraaiende borstels vezels en dierenharen verwijdert van zowel harde vloeren als tapijten. Voor het effectief verwijderen van dierenharen van stoelen en banken is de stofzuiger voorzien van een handige mini-turboborstel. Zelfs de lastigste plekjes, zoals onder de bank, worden stofvrij gemaakt met de flexibele kierenzuigmond. Met een indrukwekkende gebruiksduur van maar liefst 65 minuten in de eco-modus kan je met deze stofzuiger moeiteloos alle verdiepingen van je huis bereiken. Na gebruik kan je de steelstofzuiger eenvoudig en netjes opbergen in de meegeleverde wandhouder, waar hij ook direct wordt opgeladen. Zo heb je altijd een opgeruimde en gebruiksklare stofzuiger bij de hand. De Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET is de ideale keuze voor dierenliefhebbers die een krachtige en veelzijdige stofzuiger nodig hebben om hun huis vrij te houden van dierenharen.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen door de roterende borstels. De vloerzuigmond met LED-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. Op het digitale display kun je handige informatie lezen, zodat je niet plotseling een lege accu hebt.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger produceert een geluid van 76 decibel, wat behoorlijk veel lawaai is. Wanneer je de turbostand inschakelt, vraagt dit veel energie van de accu en gaat deze slechts 10 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals