Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC Black Friday deal

5/5

Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC nodig? Check snel of je deze Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC.

Specificaties Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Merk

Bosch

Fabrikantcode

BBS611BSC

Omschrijving van de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Met de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC kun je jouw appartement grondig schoonmaken, dankzij een gebruiksduur van 35 minuten. Deze steelstofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, zoals een grote meubelzuigmond en een afstofborstel, waarmee je gemakkelijk al je meubels, zoals de bank en het televisiemeubel, stofvrij kunt maken. Bovendien is deze stofzuiger ideaal voor het reinigen van laagpolige tapijten. Met de turbofunctie kun je de zuigkracht verhogen, zodat zelfs de kleinste kruimels en ander vuil moeiteloos worden verwijderd. De opvangbak van de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC is eenvoudig en hygiënisch leeg te maken, zonder dat je deze hoeft aan te raken. Dit zorgt voor een extra schoon resultaat en voorkomt verspreiding van stof en allergenen. Na het stofzuigen kun je de steelstofzuiger netjes en overzichtelijk in de wandhouder bevestigen, zodat deze altijd binnen handbereik is. Dankzij het slanke en compacte ontwerp neemt de stofzuiger bovendien weinig ruimte in beslag en is hij gemakkelijk op te bergen. Met de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC geniet je van een krachtige en efficiënte schoonmaakervaring, zodat je altijd kunt genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg handig dankzij de kruimeldief die eenvoudig van de steel kan worden losgemaakt. Met de flexibele kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten stofzuigen. Je kunt deze batterij ook gebruiken voor andere Bosch apparaten.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger veroorzaakt veel lawaai, met een geluidsniveau van 76 decibel. In tegenstelling tot andere Bosch Unlimited modellen, ontvang je geen extra accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC

Om te bekijken of je de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch Unlimited Serie 6 BBS611BSC wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals