1. black friday
  2. Bosch WAJ28020NL

Bosch WAJ28020NL Black Friday deal

5/5

Bosch WAJ28020NL nodig? Check snel of je deze Bosch WAJ28020NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAJ28020NL.

Specificaties Bosch WAJ28020NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAJ28020NL

Omschrijving van de Bosch WAJ28020NL

Met de Bosch WAJ28020NL wasmachine kun je snel en efficiënt kleine wasladingen wassen. Dankzij de SpeedPerfect functie wordt de wastijd met maar liefst 65% verkort, zodat je genoeg tijd overhoudt om naar de sportschool te gaan. Bovendien past de beladingssensor het water- en energieverbruik automatisch aan op de hoeveelheid was, waardoor je energie bespaart en tot wel € 230,- aan energiekosten kunt besparen gedurende de levensduur van de machine. Deze wasmachine is niet alleen zuinig, maar biedt ook een breed scala aan wasprogramma's om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu delicate zijden kleding of fijne wollen items wilt wassen, met de 15 beschikbare wasprogramma's zorg je ervoor dat je favoriete kledingstukken lang mooi blijven. Daarnaast is er ook een speciaal programma genaamd Hygiene Plus, dat ideaal is voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Dit programma voegt een extra spoelbeurt toe en wast op een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van huidirritatie. Met de Bosch WAJ28020NL wasmachine ben je verzekerd van snel, energiezuinig en hygiënisch wassen. Geniet van schone en frisse kleding zonder irritaties, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart op je energierekening.

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Je wast met SpeedPerfect tot wel 65% sneller, met hetzelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels met stoom vermindert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAJ28020NL

Om te bekijken of je de Bosch WAJ28020NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAJ28020NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.