1. Bosch WAN28275NL

Bosch WAN28275NL Black Friday deal

5/5

Bosch WAN28275NL nodig? Check snel of je deze Bosch WAN28275NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAN28275NL.

Specificaties Bosch WAN28275NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAN28275NL

Omschrijving van de Bosch WAN28275NL

De Bosch WAN28275NL uit de serie 4 is een bijzonder energiezuinige wasmachine die perfect is voor een huishouden van 2 of 3 personen. Of je nu grote of kleine ladingen was hebt, deze machine kan het allemaal aan. Met maar liefst 14 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor sportkleding, overhemden en delicate was zoals wol of zijde, vind je altijd de juiste instelling voor jouw kleding. De Bosch WAN28275NL is ook perfect voor mensen met allergieën. Met de AllergiePlus functie verwijder je moeiteloos dierenharen, huisstofmijt en pollen. Bovendien wast deze machine enkele minuten boven de 60°C en voegt het een extra spoelbeurt toe, waardoor irritaties tot een minimum worden beperkt. Na het wassen centrifugeert de machine je beddengoed zelfs tot maximaal 1400 toeren, zodat het extra droog wordt. Een ander groot voordeel van de Bosch WAN28275NL is de koolborstelloze EcoSilence Drive motor. Deze zorgt ervoor dat de machine relatief weinig geluid maakt, zodat je rustig andere dingen kunt doen terwijl de was draait. En als je tijdens het wassen een verloren sok tegenkomt en de rest van de was al in de machine zit, is dat geen probleem. Met de handige bijvulfunctie kun je het programma pauzeren en snel nog wat was toevoegen. Kortom, met de Bosch WAN28275NL haal je een energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis die perfect is afgest.

Pluspunten
  • Met het AllergiePlus programma worden dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding verwijderd, waardoor je minder jeuk hebt. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse C. Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAN28275NL

Om te bekijken of je de Bosch WAN28275NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAN28275NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals