Bosch WAN28277NL Black Friday deal

5/5

Bosch WAN28277NL nodig? Check snel of je deze Bosch WAN28277NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAN28277NL.

Specificaties Bosch WAN28277NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAN28277NL

Omschrijving van de Bosch WAN28277NL

De Bosch WAN28277NL (serie 4) is een uiterst efficiënte wasmachine met energieklasse A. Met deze machine kun je zowel kleine als grote ladingen wasgoed wassen, ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen. De trommel heeft een capaciteit van 8 kilogram, waardoor je gemakkelijk kledingstukken zoals overhemden, beddengoed en jeans kunt wassen. Heb je haast? Geen probleem! Met de SpeedPerfect functie kun je het katoenprogramma verkorten, waardoor je tot wel 65% sneller schone was hebt. Zo kun je bijvoorbeeld je dekbedovertrek op tijd fris hebben voor het weekend. Daarnaast is de Bosch WAN28277NL uitgerust met de Hygiene Plus functie, ideaal voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. Dit programma wast op een hogere temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe, waardoor je minder last hebt van huidirritaties. Bovendien zorgt dit programma ervoor dat je kleding extra schoon wordt. Handig, vooral als je bijvoorbeeld babykleertjes wilt wassen. Met de Bosch WAN28277NL haal je een betrouwbare en veelzijdige wasmachine in huis. Dankzij de energieklasse A bespaar je op je energierekening, terwijl je toch geniet van uitstekende wasresultaten. Daarnaast bieden de verschillende programma's, zoals SpeedPerfect en Hygiene Plus, jou de flexibiliteit om je was op jouw manier te doen. Investeer in de Bosch WAN28277NL en ervaar de ulti.

Pluspunten
  • Je wast tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat door SpeedPerfect. Met het Hygiene Plus programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. De wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAN28277NL

Om te bekijken of je de Bosch WAN28277NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAN28277NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals