1. black friday
  2. Bosch WAU28P02NL i-DOS

Bosch WAU28P02NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WAU28P02NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WAU28P02NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAU28P02NL i-DOS.

Specificaties Bosch WAU28P02NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAU28P02NL

Omschrijving van de Bosch WAU28P02NL i-DOS

De Bosch WAU28P02NL i-DOS is een innovatieve wasmachine die automatisch de ideale hoeveelheid wasmiddel toevoegt aan zowel grote als kleine ladingen beddengoed. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi en fris. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor al je wasgoed. Bovendien zorgt de energieklasse A ervoor dat de machine zeer energiezuinig wast, waardoor je gemiddeld tot wel € 290,- kunt besparen op je energiekosten over de levensduur van het apparaat. Om nog meer tijd te besparen, kun je gebruik maken van de handige SpeedPerfect functie. Hiermee kun je het wasprogramma verkorten en tot wel 65% sneller schoon wassen. Dankzij het geluidsniveau van maximaal 71 decibel kun je deze wasmachine zonder zorgen plaatsen in de buurt van je thuiswerkplek of slaapkamer. Het relatief lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je weinig last hebt van lawaai, zelfs als je 's nachts slaapt of overdag in een vergadering zit. Met de Bosch WAU28P02NL i-DOS geniet je niet alleen van schone en frisse was, maar ook van het gemak en de flexibiliteit die deze hoogwaardige wasmachine biedt.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil met een maximaal geluidsniveau van 71 decibel. Het Hygiene Plus programma zorgt ervoor dat dierenharen en pollen uit je kleding verdwijnen door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen Iron Assist functie, waardoor kreukels niet verminderd kunnen worden met stoom. Het is niet mogelijk om deze wasmachine op afstand te bedienen met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAU28P02NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WAU28P02NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAU28P02NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.