1. black friday
  2. Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL

Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL Black Friday deal

5/5

Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL nodig? Check snel of je deze Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL.

Specificaties Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WTU87675NL

Omschrijving van de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL

De Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL biedt een zeer energiezuinige oplossing voor het wassen en drogen van grote hoeveelheden wasgoed, en zorgt tegelijkertijd voor extra gemak met behulp van geavanceerde technologieën. Deze wasmachine is ideaal voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij het i-DOS systeem van Bosch hoef je nooit meer te raden hoeveel wasmiddel je moet gebruiken. De machine doseert namelijk automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, gebaseerd op de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad ervan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld en energie. Bovendien zorgt de ActiveOxygen functie ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken worden verwijderd, zonder dat je extra voorbehandelingen hoeft uit te voeren. De droger van de Bosch WTU87675NL is uitgerust met een SelfCleaning Condenser, waardoor je je nooit meer druk hoeft te maken over het schoonmaken van de condensor. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de droger altijd optimaal presteert. Daarnaast beschikt de droger over een speciale AllergyPlus functie, die ervoor zorgt dat allergenen zoals pollen en haren grondig worden verwijderd, waardoor de droger ook geschikt is voor mensen met allergieën. Met de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL haal je een effici.

Pluspunten
  • Je wast zeer energiezuinig met energieklasse A en bespaart veel energie met de A+++ warmtepompdroger. De wasmachine doseert je wasmiddel automatisch met i-DOS, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. De wasdroger heeft een zelfreinigende condensor, zodat je minder onderhoud hebt en over de hele levensduur energie bespaart. Je wast op een zeer energiezuinige manier met energieklasse A en bespaart veel energie met de A+++ warmtepompdroger. De wasmachine doseert automatisch je wasmiddel met i-DOS, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. De wasdroger beschikt over een zelfreinigende condensor, waardoor je minder onderhoud hoeft te doen en gedurende de hele levensduur energie bespaart.

Minpunten
  • Zowel de wasmachine als de wasdroger hebben geen stoomfunctie om kreuken met stoom te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL

Om te bekijken of je de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.