1. black friday
 2. Bosch WAU28P50NL i-DOS

Bosch WAU28P50NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WAU28P50NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WAU28P50NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WAU28P50NL i-DOS.

Specificaties Bosch WAU28P50NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAU28P50NL

Omschrijving van de Bosch WAU28P50NL i-DOS

De Bosch WAU28P50NL is een zeer energiezuinige wasmachine die je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Met het i-DOS-systeem voegt de machine precies de juiste hoeveelheid zeep toe, waardoor je favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Dankzij de energieklasse A bespaar je ook nog eens op je energierekening. Gedurende de levensduur van de wasmachine kun je gemiddeld tot wel € 290,- aan kosten besparen. Wanneer je snel resultaat wilt behalen, kun je gebruik maken van de speedPerfect-functie. Deze functie wast tot wel 65% sneller, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de trommel ruim genoeg voor al je beddengoed. Wil je extra grondig wassen? Kies dan voor het Hygiene Plus programma. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, op hoge temperaturen. Ideaal voor bijvoorbeeld extra frisse lakens of het wassen van babykleertjes. Met de Bosch WAU28P50NL i-DOS haal je een geavanceerde en efficiënte wasmachine in huis.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  I-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Door de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil

  .

  Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil. Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat

  .

  Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
 • Deze wasmachine heeft geen 4D Was-systeem om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verdelen. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WAU28P50NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WAU28P50NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WAU28P50NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.