Bosch WGB24407NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGB24407NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGB24407NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGB24407NL.

Specificaties Bosch WGB24407NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB24407NL

Omschrijving van de Bosch WGB24407NL

De Bosch WGB24407NL (serie 8) wasmachine biedt een energiezuinige oplossing voor het wassen van grote hoeveelheden beddengoed. Met energieklasse A-20% en een vulgewicht van 9 kilogram bespaar je niet alleen op energie, maar ook op water. De ruime vulopening en grote wascapaciteit zorgen ervoor dat al je lakens, kussenslopen en badhanddoeken moeiteloos in één keer gewassen kunnen worden. Deze wasmachine past zich automatisch aan op de lading wasgoed, waardoor je ook kleine hoeveelheden efficiënt kunt wassen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens water en energie. Daarnaast is de Bosch WGB24407NL uitgerust met het handige Iron Assist stoomprogramma, dat tot wel 50% van de kreukels uit je droge was verwijdert. Dit betekent minder strijkwerk en meer tijd voor andere dingen. Maar dat is nog niet alles! Deze machine beschikt ook over een anti-vlekkenprogramma, dat de meest voorkomende vlekken opspoort en effectief verwijdert uit je kleding. Dus zelfs als je tijdens het eten olie hebt gemorst, hoef je je geen zorgen te maken. De Bosch WGB24407NL zorgt ervoor dat je kleding er altijd fris en vlekkeloos uitziet. Kies voor gemak, efficiëntie en een stralend resultaat met deze fantastische wasmachine.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist ben je sneller klaar met strijken, wat kreukels vermindert. Met het 4D Wash System wordt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor je nog schoner wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGB24407NL

Om te bekijken of je de Bosch WGB24407NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGB24407NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals