1. black friday
  2. Bosch WGB244A5NL i-DOS

Bosch WGB244A5NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WGB244A5NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WGB244A5NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Specificaties Bosch WGB244A5NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB244A5NL

Omschrijving van de Bosch WGB244A5NL i-DOS

Met de Bosch WGB244A5NL i-DOS wasmachine kun je grote hoeveelheden wasgoed grondig en moeiteloos schoonmaken. Dankzij het i-DOS automatische wasmiddeldoseringssysteem meet de machine precies de benodigde hoeveelheid wasmiddel per lading. Het enige wat je hoeft te doen is de streepjescode van je wasmiddel en wasverzachter scannen met de handige app. Vervolgens past de wasmachine automatisch de dosering van het wasmiddel aan. Met deze slimme functie was je niet alleen energiezuinig, maar zorg je er ook voor dat je kleding langer meegaat. Deze wasmachine is ook uitgerust met het Iron Assist stoomprogramma, waarmee je tot wel 50% van de kreukels in je was kunt verwijderen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook strijkwerk. En als je per ongeluk rode wijn morst op je favoriete broek, hoef je je geen zorgen te maken. Met de anti-vlekkenfunctie kun je gemakkelijk veelvoorkomende vlekken, zoals wijn, gras, olie of bloed, verwijderen. Zo blijven je kledingstukken er altijd fris en onberispelijk uitzien. Kortom, met de Bosch WGB244A5NL i-DOS wasmachine ben je verzekerd van een grondig schone was, energiezuinigheid en het behoud van je favoriete kledingstukken.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • De stoomfunctie is niet ideaal om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGB244A5NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WGB244A5NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGB244A5NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.