1. Bosch WGB25607NL

Bosch WGB25607NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGB25607NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGB25607NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGB25607NL.

Specificaties Bosch WGB25607NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB25607NL

Omschrijving van de Bosch WGB25607NL

De Bosch WGB25607NL (serie 8) wasmachine is een krachtige en energiezuinige machine die perfect is voor het wassen van grote hoeveelheden wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kilogram en een ruime vulopening, past alles van lakens en kussenslopen tot handdoeken moeiteloos in de trommel. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Maar niet alleen grote wasbeurten zijn geen probleem voor deze machine, ook kleine wasjes worden efficiënt en zorgvuldig behandeld. De automaat past het programma automatisch aan op basis van de lading, waardoor je altijd precies de juiste hoeveelheid water en energie verbruikt. Nooit meer verspilling dus! En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Bosch WGB25607NL ook over het handige Iron Assist programma. Heb je een belangrijke afspraak en wil je snel een kreukvrij overhemd uit de kast halen? Dit programma verwijdert tot wel 50% van de kreukels binnen slechts 20 minuten. Zo zie je er altijd netjes en verzorgd uit, zonder extra moeite. Met de Bosch WGB25607NL haal je een betrouwbare en veelzijdige wasmachine in huis die aan al je wensen voldoet.

Pluspunten
  • Dankzij de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat hij kreukels vermindert. Het 4D Wash System verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, zodat je nog schoner wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGB25607NL

Om te bekijken of je de Bosch WGB25607NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGB25607NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals